• Vackra & unika produkter från Sydafrika
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Klarna, frakt från 29:- & leverans 2-3 arbetsdagar

Rona Jessie

Den fantastiska kvinnliga entreprenören Jemma Ross, kvinnan bakom varumärket Rona Jessie, berättar själv om sin inspiration och passion:

”Min inspiration kommer från någon som har en mycket speciell plats i mitt hjärta, min mormor, Rona Jessie själv. Det här är en hyllning till den vackra kvinna hon var. Även om hon inte längre finns här i detta livet lämnade hon en långvarig inverkan på mig och hur viktigt det är att uttrycka vår egen individuella stil. Vart Rona Jessie än gick bar hon alltid sin egen känsla för stil.

Jag har alltid känt passion för att starta mitt eget stolta sydafrikanska varumärke, så jag har kombinerat inspirationen min mormor gav mig med min kärlek till handväskor för att ge något fräscht och unikt till den sydafrikanska marknaden. Handväskor är lika viktiga som ett vackert par skor av god kvalitet, den perfekta accessoaren för att göra din outfit speciell.

Jag har en djup passion för vackra tyger tillsammans med en kärlek till färger och iögonfallande tryck; det är grunden på vilken Rona Jessie clutchväskor föddes. Jag har en tydlig vision att uppmuntra er alla att fira er egen unika, fantastiska känsla för stil och ha kul att göra det – "Var inte en modeföljare, var din egen trendsättare."

Alla Rona Jessie väskor tillverkas i Sydafrika av ett lokalt Durban CMT (cut-make-trim) företag där alla anställda har bra arbetsmiljö och goda arbetsförhållanden och vi har ett nära samarbete med vad gäller produktdesign och utveckling. Våra väskor är prisvärda, unika och elegant chica. Jag tvivlar inte på att vilken väska du än väljer, kommer den att bli ditt nya stil statement och dina outfits bästa vän.”

Ta mig till Rona Jessies produkter