• Leverans 2-3 arbetsdagar
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fast frakt 29:- & säker betalning med Klarna

Handla lokalt


Det är ett nöje att stödja och arbeta tillsammans med dessa fantastiska kvinnliga entreprenörer i Höganäs Kommun.

T.U.H Inredning 

Våra kuddar, väskor, örhängen och flugar finns i denna vackra butik i Höganäs!

Hittar du en viss produkt i min webbshop som du skulle vilja se i butiken, ta kontakt med mig eller Therese, så kommer vi se till att produkten finns i butiken till dig!


Till T.U.H Inredning


Silversmycken som ger Liv och HoppLiv in Sweden, som har både en webbshop och en butik i Höganäs, gör unika och perfekt o-perfekta silversmycken.

Denna vackra twilly-ring i äkta silver kan köpas tillsammans med våra Wanderland twilly scarfs för att skapa riktigt läckra smycken.Till LivinSwedenDesign


Den skickliga Jonstorpsfotografen, Pernilla, har tagit några fantastiska produktfotografier åt oss och hon är alltid ett nöje att arbeta med!Till Pernillas Foto Tack Höganäs Kommun för ert företagsbesök och artikel:


Till artikeln på Höganäs Kommuns hemsida

Julia följde sin dröm om eget företag

Viljan att göra skillnad, att jobba med något meningsfullt och att få känna sig inspirerad och brinna för det man gör fick Julia Rippon Götestrand från Jonstorp att våga ta klivet och starta eget företag för två år sen.

Idag driver Julia företaget Yebo Design, ett företag som till största del säljer produkter för kvinnor, tillverkade av kvinnor.

– Produkterna är konstverk att klä sig i och bära, designade och tillverkade av kvinnor i Sydafrika, berättar Julia under det digitala företagsbesök näringslivsavdelning gör hos henne en eftermiddag i april.

Julia är själv född och uppvuxen i Sydafrika och har på det sättet en naturlig koppling till landet. Julia beskriver det som en magisk stund när hon hittade företaget My Bro Tie, ett företag som startades och drivs av en sydafrikansk kvinna och som syr flugor som hon sålde på loppisar.

– My Bro Tie var början till Yebo Design, min resa som egenföretagare och ett arbete som ger mig mening, berättar Julia. Kvinnor i Sydafrika designar och arbetar med sina händer för att tillverka fantastiskt kreativa kuddar, sjalar, twillys, väskor och örhängen. Alla dessa produkter är för dig som vill handla med omtanke. Varför skulle vi vilja köpa från multinationella företag när man kan gynna den mindre företagaren?

Julia säljer produkter som kan göra skillnad i någon människas liv och genom att handla produkterna kan man också hjälpa en kvinna att försörja sin familj.

– Jag älskar denna resa och jag älskar alla mina produkter och människorna som jag samarbetar med. Jag kan lova fler spännande och unika varumärken i framtiden!