• Vackra & unika produkter från Sydafrika
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Klarna, frakt från 29:- & leverans 2-3 arbetsdagar

Skötselråd för din Antelo läderprodukt

För att din Anteloväska ska behålla sitt vackra utseende måste man sköta om lädret. Vårt sortiment är tillverkat av det bästa premiumläder som finns, ett läder som åldras vackert om du tar väl hand om det. Vi använder suveränt anilinläder och väljer bara de lenaste hudarna. Ytan på denna typ av läder är intakt och visar hudens naturliga markeringar. 

Smutsfläckar bör avlägsnas genom att torka av med en torr trasa ungefär varje vecka. Rengör INTE din väska med en våt trasa eftersom det kan lämna vattenfläckar och kan resultera i färgöverföring. Olja absorberas också mycket snabbt i anilinläder. Vänd dig gärna till din närmaste lädervårdsspecialist för att få hjälp med lämpligt fläckborttagningsmedel.

Indigofärgen i mörkblå denim lämnar fläckar på ljusa läderartiklar, även efter flera tvättar kan det blå färgämnet fortfarande överföras och blöda ut på allt det vidrör. Var försiktig när du bär din favoritväska med dina jeans.

För att förhindra flagning och rynkor i lädret, dutta lite läderbalsam på en mjuk trasa och gnugga försiktigt över det hela.

- ANTELO