• LEVERANS 2-3 ARBETSDAGAR
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
FAST FRAKT 39 SEK & FRI FRAKT ÖVER 999 SEK

Min story

Tack så mycket för att du besöker Yebo Design! Detta är en dröm som går i uppfyllelse för mig och jag älskar varje minut av denna resa. Här är lite om mig ...

Jag är född och uppvuxen i Sydafrika. Mamma är svenska och vi flyttade till Sverige när jag var tonåring. I alla år har jag drömt om att starta eget och importera unika och vackra produkter och samtidigt stödja entreprenörer och små företag i Sydafrika.  

2019 föddes Yebo Design. Yebo betyder ”yes” på zulu och jag vill sälja produkter som bara utropar ”YES, jag älskar den!” 

Yebo Design är här för konsumenten som vill handla med omtanke. Varför köpa från multinationella företag när man kan gynna den mindre företagaren, människor som du och jag, men som bor i ett land där livet är mycket hårdare än det är här i Sverige.

Mina grundvärderingar:

  • Empowered women empower women.
  • Skapa bra relationer med alla jag arbetar med, både leverantörer och kunder.
  • Att människor ska få en god lön för deras arbete.
  • Mina kunder ska få bra och personlig service.
  • Att undvika plast i produkter och paketering. 

Idag jobbar jag ensam med Yebo Design på heltid. Jag gör allt själv: Inköp, ekonomi, packar order, jobbar med hemsidan, uppdaterar, fixar med sociala medier, kundtjänst, marknadsföring, lager och allt annat. Det fyller mina dagar, men jag brinner verkligen för mitt lilla företag och mina småföretagare i Sydafrika. Företaget växer varje dag, och jag är otroligt tacksam och glad för varje underbar kund som har hittat hit.

TACK och varma kramar från mig och alla härliga personer bakom Yebo Design!

Julia

"When you buy from a small business an actual person makes a little happy dance"

Om du vill läsa mer om historien bakom företaget är du välkommen att läsa mitt första blogginlägg här: 

Historien bakom Yebo Design