• Vackra & unika produkter från Sydafrika
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Klarna, frakt från 29:- & leverans 2-3 arbetsdagar

Min story

Tack så mycket för att du besöker Yebo Design! Detta är en dröm som går i uppfyllelse för mig och jag älskar varje minut av denna resa.
Här är lite om mig ...

Jag är född och uppvuxen i Sydafrika. Mamma är svenska och vi flyttade till Sverige när jag var tonåring. I alla år har jag drömt om att starta eget och importera unika och vackra produkter och samtidigt stödja entreprenörer och små företag i Sydafrika.  

2019 föddes Yebo Design. Yebo betyder ”yes” på zulu och jag vill sälja produkter som bara utropar ”YES, jag älskar den!” 


Yebo Design är här för konsumenten som vill handla med omtanke. Varför köpa från multinationella företag när man kan gynna den mindre företagaren, människor som du och jag, men som bor i ett land där livet är mycket hårdare än det är här i Sverige.

Mina grundvärderingar:

  • Empowered women empower women.
  • Skapa bra relationer med alla jag arbetar med, både leverantörer och kunder.
  • Att människor ska få en god lön för deras arbete.
  • Mina kunder ska få bra och personlig service.
  • Att undvika plast i produkter och paketering. 

Idag jobbar jag ensam med Yebo Design på heltid. Jag gör allt själv: Inköp, ekonomi, packar order, jobbar med hemsidan, uppdaterar, fixar med sociala medier, kundtjänst, marknadsföring, lager och allt annat. Det fyller mina dagar, men jag brinner verkligen för mitt lilla företag och mina småföretagare i Sydafrika. Företaget växer varje dag, och jag är otroligt tacksam och glad för varje underbar kund som har hittat hit.

TACK och varma kramar från mig och alla härliga personer bakom Yebo Design!

Julia

"When you buy from a small business an actual person makes a little happy dance"

Om du vill läsa mer om historien bakom företaget är du välkommen att läsa mitt första blogginlägg här: 

Historien bakom Yebo Design

 

Tack Höganäs Kommun för ert företagsbesök och artikel:

Till artikeln på Höganäs Kommuns hemsida

Julia följde sin dröm om eget företag

Viljan att göra skillnad, att jobba med något meningsfullt och att få känna sig inspirerad och brinna för det man gör fick Julia Rippon Götestrand från Jonstorp att våga ta klivet och starta eget företag för två år sen.

Idag driver Julia företaget Yebo Design, ett företag som till största del säljer produkter för kvinnor, tillverkade av kvinnor.

– Produkterna är konstverk att klä sig i och bära, designade och tillverkade av kvinnor i Sydafrika, berättar Julia under det digitala företagsbesök näringslivsavdelning gör hos henne en eftermiddag i april.

Julia är själv född och uppvuxen i Sydafrika och har på det sättet en naturlig koppling till landet. Julia beskriver det som en magisk stund när hon hittade företaget My Bro Tie, ett företag som startades och drivs av en sydafrikansk kvinna och som syr flugor som hon sålde på loppisar.

– My Bro Tie var början till Yebo Design, min resa som egenföretagare och ett arbete som ger mig mening, berättar Julia. Kvinnor i Sydafrika designar och arbetar med sina händer för att tillverka fantastiskt kreativa kuddar, sjalar, twillys, väskor och örhängen. Alla dessa produkter är för dig som vill handla med omtanke. Varför skulle vi vilja köpa från multinationella företag när man kan gynna den mindre företagaren?

Julia säljer produkter som kan göra skillnad i någon människas liv och genom att handla produkterna kan man också hjälpa en kvinna att försörja sin familj.

– Jag älskar denna resa och jag älskar alla mina produkter och människorna som jag samarbetar med. Jag kan lova fler spännande och unika varumärken i framtiden!